Thuis Nieuws

Wanneer aan Wegwerp Uw de Make-upborstels van Make-upborstels zelfs verlopen!

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wanneer aan Wegwerp Uw de Make-upborstels van Make-upborstels zelfs verlopen!
Laatste bedrijfsnieuws over Wanneer aan Wegwerp Uw de Make-upborstels van Make-upborstels zelfs verlopen!
 
 
 
 
HIER IS WANNEER U VAN U ZOU MOETEN WERPEN WEG ZELFS MAKE-UPborstels VERLOOPT!
 
laatste bedrijfsnieuws over Wanneer aan Wegwerp Uw de Make-upborstels van Make-upborstels zelfs verlopen!  0
 
Wij allen weten dat de mascara een houdbaarheid van drie maanden heeft, en kunnen de lippenstiften tot twee jaar terwijl het blijven vrij veilig – maar wat over borstels te gebruiken duren?
 
De vuile make-upborstels kunnen in sommige werkelijk gekke types van bacteriën worden behandeld. Wij letten onlangs op een schoonheidsvideo die waarin enkelen van het personeel in de inhoud van hun make-upzakken wordt gestuurd die voor bacteriën moeten worden getest. De resultaten omvatten stafylokok evenals bacteriën met betrekking tot gastro-intestinale problemen, diarree, streptokok-keel, de besmettingen en de meningitis van UTI – en dat alles in een uiterst kleine zak van make-up.
 
In tegenstelling tot de meeste make-up die weg binnen twee jaar wegens bacteriënopbouw of ingrediëntendegradatie moet worden geworpen, kunnen de borstels worden schoongemaakt vrij grondig om de bacteriën weg te gaan, wat hen toestaat om een langer te duren. Dit gezegd zijnde, zijn er een aantal andere redenen u hen zou moeten van de hand doen wanneer zij het eind van hun nut bereiken. Hier zijn sommige tekens om uit te kijken want die show die is het tijd voor een verbetering is:
 
#1 wanneer het ook uit vorm heeft gebogen
 
De functie van een make-upborstel is hoofdzakelijk afhankelijk van de vorm van het varkenshaar en het borstelhoofd. De borstels worden verminderd, een bepaalde manier rond gemaakt zorgvuldig, afgevlakt of afgevlakt om hun specifiek gebruik aan te duiden, en terwijl vele borstels een weinig misvormd kunnen worden, die gewoonlijk met een goede was en het drogen van juist het kunnen worden bevestigd. Nochtans, als uw borstel zo oud is geworden dat het niet meer de vorm houdt gebruikte het aan zelfs daarna een was en droogt, is het tijd om het te laten gaan. De borstel dient niet meer zijn doel en het houden van het rond enkel omwille van het gaat slechts rommel produceren en bacteriën verzamelen.
 
 
#2 wanneer het geen product gelijk deponeert
 
Soms is het moeilijk te zeggen dat een borstel niet de manier werkt het enkel door het te bekijken zou moeten. Het zou kunnen zijn dat sommige varkenshaar binnen de borstel heeft afgebroken, en terwijl de buitenvorm nog daar is, net werkt de borstel enkel niet. Dit is vooral duidelijk met stichting en oogschaduwborstels. Als u begint een eerder fragmentarische toepassing op te merken wanneer het toepassen van uw make-up, zou het kunnen zijn dat de borstel ook beschadigd om van goed gebruik is te zijn. Natuurlijk, kon het ook productopeenhoping zijn veroorzakend de borstel slecht presteren, het een goede was zo altijd geven alvorens te beslissen als het niet meer uw make-up goed toepast.
 
#3 wanneer veel varkenshaar uitvallen
 
De vorm is één van de dingen die de functie van een borstel bepaalt; andere is dichtheid. Één van de onderscheidende kenmerken die kwaliteit plaatst borstelt behalve waardeloze degenen is hoeveel het afwerpt. Het afwerpen komt voor wanneer het varkenshaar tijdens gebruik uitvalt of terwijl u hen schoonmaakt. De borstels van betere kwaliteit neigen veel meer bestand te zijn tegen het afwerpen, en zullen dientengevolge laatste langer. Dit kan ook grotendeels toe te schrijven aan zijn hoe de borstel wordt geconstrueerd, evenals de kwaliteit van de lijm die het varkenshaar samen houdt. Als uw borstel heel wat zijn varkenshaar heeft verloren, zijn de kansen het niet meer doet wat het aan en moeten worden weggegooid zou vergt. Om ervoor te zorgen versnelt u niet het afwerpende proces, altijd was zacht en droogt hen vlakte of de varkenshaar-kant neer om het water ervoor te zorgen sijpelt niet in de hals of de metalen kap van de borstel.
 
laatste bedrijfsnieuws over Wanneer aan Wegwerp Uw de Make-upborstels van Make-upborstels zelfs verlopen!  1
Bartijd : 2019-05-30 16:39:06 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)