Thuis Nieuws

Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Hoog - de Borstels van de kwaliteitsmake-up voor verkoop
Van goede kwaliteit Hoog - de Borstels van de kwaliteitsmake-up voor verkoop
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Waarom Uw Borstels van de Merkmake-up hebben Negatieve Commentaren over Haar het Afwerpen?

Waarom Uw Borstels van de Merkmake-up hebben Negatieve Commentaren over Haar het Afwerpen?

Waarom Uw Borstels van de Merkmake-up hebben Negatieve Commentaren over Haar het Afwerpen?

 

ONGEVEER AFWERPEND 
Wanneer u eerst een kwaliteitsborstel koopt, is het volledig normaal dat sommige „losse haren“ zullen uitvallen; deze haren werden niet geknepen in de metalen kap in het makende proces. Bij het beëindigen van productie worden de losse haren uit geschud, maar soms (vooral in grotere, meer fluffier borstels) sommige van deze haren blijven. 3-4 losse haren in elk gebruik is volledig normaal en betekent niet de borstel gebrekkig is. U kunt wassen, zacht schok de borstel of trekt zorgvuldig de haren die uit porren. Na een paar gebruik zou de borstel losse haren niet meer moeten laten vallen.
Als de haren zeer kort zijn, korter dan het borstelhoofd, kan het wijzen op de haren kunnen worden gesneden wegens ongepast gebruik/het drogen. Als de borstel een afwerpt, gelieve het de borstelbedrijf of handelaar voor extra details en hulp te contacteren.


WAAROM GEBEURT DIT?
„Er zijn verscheidene redenen een make-upborstel zou kunnen afwerpen,“ verklaart Patinkin, een beroemde professionele make-upkunstenaar. „Met met de hand gemaakte borstels waar het varkenshaar manueel wordt gebundeld, kunnen zij enkel worden gebundeld niet strak genoeg. De meeste fabrikanten van de make-upborstel lijmen het varkenshaar in plaats-slechts, wanneer dat zorgeloos wordt gedaan, varkenshaar kunnen uitvallen. Dit zal gebeuren wanneer de lijm nat wordt (van verkeerd het wassen van uw borstel), of, na verloop van tijd, kunnen de haren los komen. Soms, is het enkel de nadelig beïnvloede kwaliteit van het algemeen-gebroken varkenshaar, of de uitgedroogde haren zijn de eerste om uit te vallen.“


Wanneer het over haar het afwerpen komt, moeten wij over hoe spreken een gemaakte make-upborstel. Een borstel van uitstekende kwaliteit is strikt met de hand gemaakt overeenkomstig de vereisten van productiebegeleiding van haar wegend, haar kammend aan het assembleren.


Verscheidene met de hand gemaakte processen zullen invloeden op haar het afwerpen hebben. Voltooi slechts deze proces nauwkeurig met gekwalificeerde materialen, apart zal niet de daling van make-upborstels.


Eerst en vooral, is het haarmateriaal een belangrijk element aan haar het afwerpen. Als de kwaliteit van het haar slecht is, het korte haar brak of als de lengte van het haar niet genoeg is om aan het vereiste te voldoen, zal het ongeschikte haar absoluut vallen.


Een onontbeerlijk proces voor haar het vormen is haar het kammen. Voor dit proces, zullen de vaklieden een deel van het korte haar verwijderen. Maar toch, zal er absoluut wat rest zijn, die weg tijdens eerste keer was valt.


Na het vormen van het haar in de bepaalde kop zonodig, komt het het essentiële belanghaar binden. Het varkenshaar zou moeten met een koord worden gebonden en dan in de kopermetalen kap worden opgenomen. Het dierlijke haar van uitstekende kwaliteit is zeer slank en zacht. Als het te vast gebonden is, zal het haar worden gebroken. Als het te los gebonden is, zal dat leiden tot lijm die tijdens het lijmen van proces lekken. Slechts kunnen de deskundige vaklieden met jaren ervaringen dit proces nauwkeurig voltooien.


Het lijmen, dit zou het belangrijkste proces moeten zijn dat een beslissende rol in het afwerpen van geen haar speelt. De lijm shoud is sterke, waterdichte en op hoge temperatuur weerstand. Anders, zal de borstel tijdens was uiteenvallen.


HOE KUNT U HET VERHINDEREN?
„Jammer genoeg, is er overvloed van make-upborstels dat de loods aanvankelijk tijdens gebruik,“ Patinkin zegt. „Het is enkel een kwestie van tijd en hoe lang u bereid bent om het uit te berijden. Maar de manier u wast en uw make-upborstels droogt kan gaan een lange weg helpen het afwerpen verhinderen.“


Eerst en vooral, gebruik geen warm water dat de temperatuur over 40℃ is. Het gebruiken van een zacht detergens wanneer u natuurlijke haarborstels wast zal hen verhinderen weg het uitdrogen en te breken.


Ten tweede, krijg niet het water hoger dan het punt waarop de metaalmetalen kap het handvat van de borstel ontmoet.


Ten derde, was uw borstel zo zacht mogelijk. Was het als was uw eigen haar. Na was, gebruik een water-absorberende handdoek of een keukenrol om zacht van de bodem van het haar (metalen kapkant) aan het uiteinde van het haar te drukken. WRIJF het niet met een handdoek.
Dan, bepalend de borstel op uw opmaker of met borstel het hoofd hangen over de rand van de teller te drogen.


Tot slot niet ben te ruw en druk te hard op uw make-upborstels wanneer neer u make-up toepast, aangezien dit varkenshaar kan veroorzaken om te breken.

 

BORSTEL WAStechniek

 

De grondbeginselen van het Schoonmaken van Make-upborstels

Dos
       Was minstens om de 2 weken
       De Shampoo van de gebruiksbaby voor diepe schoon
       Het Reinigingsmiddelennevel van de gebruiksborstel tussen gebruik

DONTs
       Dompel volledig uw borstels niet in water onder
       Vermijd rechtop drogend borstels
       Druk niet het droge varkenshaar

 

Wanneer uw borstel heel wat make-up, zacht was het met warm water en zeep bevat die ik heb beschreven. Dompel de borstel in water, tot de metalen kap onder. Het water zou niet hoger moeten gaan dan de metalen kap - het bovenmatige water kan binnen de metalen kap krijgen en het lijmen ruïneren!
Zacht nat rolt de borstel, het hoofd op uw zeepbar of gebruikt een vloeibaar reinigingsmiddel voor een mild schuim, dan of strijk de haren met uw vingers of roteer zacht tegen de palm van uw hand. Ik verkies de laatstgenoemde methode. Spoeling in lauw water die (de plak vermijden) en zodra behoorlijk gespoeld, druk de haren met een schone handdoek. U kunt het borstelhoofd vormen een beetje met uw vingers of een borstelwacht voor grotere borstels zoals bronzer of poeder gebruiken. Een borstelwacht helpt het borstelhoofd om zijn vorm te behouden, maakt het drogen zonder het borstelhoofd enkel meer fluffier. Zij worden nu gelezen droog om op uw borstelboom te zijn!
Bartijd : 2018-12-29 17:30:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)