Thuis Nieuws

5 Te kennen dingen alvorens Te kopen de Make-up borstelt

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
5 Te kennen dingen alvorens Te kopen de Make-up borstelt
Laatste bedrijfsnieuws over 5 Te kennen dingen alvorens Te kopen de Make-up borstelt
 
Of u een kunstenaar, een binnenlandse ontwerper, of een chef-kok, de juiste hulpmiddelen bent zijn essentieel in het helpen van u de resultaten bereiken u wilt. Het zelfde gaat voor het gebruiken en het investeren in make-upborstels. Terwijl wij soms voor het kopen van dure borstels terugschrikken, is de waarheid zij maakt een reusachtig verschil wanneer het mengen van en het toepassen van make-up. Maar hoe u welk type van make-up weten precies om borstelt te kopen? En moet u werkelijk hen elke week schoonmaken? Hieronder zijn de antwoorden op die gemeenschappelijke vragen van de make-upborstel en meer.
 
laatste bedrijfsnieuws over 5 Te kennen dingen alvorens Te kopen de Make-up borstelt  0
 
01 wat het Verschil tussen Synthetisch en Natuurlijk Haar is?
Het verschil tussen synthetisch en natuurlijk haar is iets die voor u om belangrijk is het te weten wanneer het debatteren op wat het soort make-up om borstelt te investeren in. Het natuurlijke dierlijke haar (gewoonlijk geit, eekhoorn, of zelfs sabelmarter) bevat wat opperhuid worden genoemd. Dit laat de borstel toe om effectiever te werken wanneer het over het grijpen van pigment van poederproducten komt (zoals oogschaduw, bloost, bronzers, en gezichtspoeders). De synthetische borstels worden gemaakt van materialen zoals polyester en nylon, en de vloeibare punten van het hulpmengsel op het beste gezicht (zoals camouflagestiften, stichtingen, en vloeibare highlighters) aangezien het samenvoegen van de borstelvezels tot geen type van het wegschieten op de huid leidt.
 
 
02 moet u werkelijk hen wassen?
Ja, is wassen van uw weekblad van make-upborstels zeer belangrijk aan het houden van hen schoon en kiemvrij, om nog te zwijgen van, zorgt het ervoor dat het product niet opbouwt, gemakkelijker makend de toepassing veel, en verbeterend de kwaliteit van uw borstels. Gelukkig, is het wasprocédé niet moeilijk en er is overvloed van hulpmiddelen om u te helpen zeer schone resultaten krijgen. Wij adviseren gebruikend de Uitdrukkelijke de Borstel Schoonmakende Handschoen van het Sigmakuuroord met de zeep van Castilla die chemisch-vrij is om al make-up uit uw borstels te krijgen. Masseer de zeep in het haar, bewegen het afwisselend op de mat om het product in de borstel, dan spoeling onder water werkelijk te werken tot het duidelijk in werking stelt en er niets verlaten zijn om weg te gaan. Als u uw borstels niet wast en hen behandelt, zult u beginnen om na verloop van tijd te zien dat zij in textuur zeer stijf worden, gewoonlijk resulterend in hen die enkel moeten worden weggegooid.
 
 
03 waarom zij zo veel kosten?
De make-upborstels kunnen duur worden wanneer de ingrediënten en de processen worden om hen te maken van betere kwaliteit dan borstels gebruikt die zijn die goedkoper in werking stellen en neigen sneller uiteen te vallen. Sommige zeer belangrijke dingen om te zoeken wanneer het winkelen voor borstels merken op hoe stevig het handvat is en hoe zacht het varkenshaar van het borstelhaar is. Als het handvat van plastiek tegenover hout wordt gemaakt, is het een goedkopere kwaliteitsborstel, en als het haar op de huid ruw voelt, weet u zij geen vezel van het kwaliteits synthetische of dierlijke haar gebruikten om het borstelhoofd te construeren. Doe uw beste in make-upborstels investeren die heel wat was zullen weerstaan, aangezien u uw borstels u wilt lange tijd duren.
 
laatste bedrijfsnieuws over 5 Te kennen dingen alvorens Te kopen de Make-up borstelt  1
 
04 borstelt de Make-up Bedrijven op Dieren testen?
De meeste make-upbedrijven volgen kostuum in het testen niet op dieren, maar deze vraag komt op een wanneer het willen weten waar het natuurlijke dierlijke haar in make-upborstels uit komt. De meeste bedrijven delocaliseren dierlijk haar dat afwerpt en dan wordt verzameld en gebruikt om natuurlijk borstelhaar te maken, zodat wordt geen dier berokkend in het proces. Vraag altijd schoonheidsvennoten wanneer het winkelen in warenhuizen over het proces dat in het maken van de borstels gaat zij verkopen, en het onderzoek welke bedrijven niet op dieren om testen ervoor te zorgen u uw rol in gelukkig het houden van onze dieren veilig en speelt.
 
laatste bedrijfsnieuws over 5 Te kennen dingen alvorens Te kopen de Make-up borstelt  2
 
05 beter mengen zij werkelijk Make-up?
De sleutel tot schitterende make-up zorgt ervoor het behoorlijk wordt gemengd. Gestreept bloost en de zware oogschaduw is niet ideaal, zo gebruikend borstels die u in het het mengen procédé best zijn wanneer het willen om het even welk soort make-upfout bevestigen helpen, en uw het laatst langer product ook helpen. De borstels zijn altijd beter te gebruiken dan vingers wanneer het toepassen van stichting en camouflagestift, aangezien zij kunnen gelijk de make-up op het gezicht tegenover het uitspreiden die meer op bepaalde gebieden verzamelen dan anderen. De oogschaduwborstels hebben hoeken en besnoeiingen die specifieke gebieden richten helpen en tot speciale oogmake-up leiden kijken. zo elk van deze kwaliteiten laten borstels toe om de beste het mengen hulpmiddelen te zijn te uwer beschikking.
 
Bartijd : 2019-06-20 09:46:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)