Thuis Nieuws

Vandaar dat valt Uw Varkenshaar van de Make-upborstel uit

Certificaat
Van goede kwaliteit Hoog - de Borstels van de kwaliteitsmake-up voor verkoop
Van goede kwaliteit Hoog - de Borstels van de kwaliteitsmake-up voor verkoop
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Vandaar dat valt Uw Varkenshaar van de Make-upborstel uit

Vandaar dat valt Uw Varkenshaar van de Make-upborstel uit
Telkens als ik make-up (post-skincare-postregime) toepas, ben ik constant ongerust gemaakt over het varkenshaar in mijn make-upborstel. Vaak, zullen zij overal mijn gezicht-verlaat afwerpen wat eens schone met een zeil afgedekt in kleine uiterst kleine haren was. Dan, natuurlijk, zal ik elke eenmalig moeten plukken, resulterend in vingerafdrukken, splotches, en zelfs nog meer die tijd voor de spiegel wordt doorgebracht.
 
Zo, wat geeft? I ben kiezend de verkeerde borstels? I die verkeerd toepassen mijn make-up ben? Ik heb duizend vragen. Gelukkig, de kunstenaar van de beroemdheidsmake-up en auteur van Luie Perfectie: De kunst van het Kijken Groot zonder werkelijk het Proberen, Jenny Patinkin, plaatste rechtstreeks me. Hieronder, vind de antwoorden van Patinkin aan waarom uw make-upborstels omhoog kaal beëindigen.
 
Waarom gebeurt dit?
„Er zijn verscheidene redenen een make-upborstel zou kunnen afwerpen,“ verklaart Patinkin. „Met met de hand gemaakte borstels waar het varkenshaar manueel wordt gebundeld, kunnen zij enkel worden gebundeld niet strak genoeg. De meeste fabrikanten van de make-upborstel lijmen het varkenshaar in plaats-slechts, wanneer dat zorgeloos wordt gedaan, varkenshaar kunnen uitvallen. Dit zal gebeuren wanneer de lijm nat wordt (van verkeerd het wassen van uw borstel), of, na verloop van tijd, kunnen de haren los komen. Soms, is het enkel de nadelig beïnvloede kwaliteit van het algemeen-gebroken varkenshaar, of de uitgedroogde haren zijn de eerste om uit te vallen.“
 
Synthetisch versus natuurlijk varkenshaar: Is het van belang?
„Het niet kwestie-het is een persoonlijke voorkeur,“ zegt Patinkin. Het „basisverschil tussen synthetische en natuurlijke haarborstels is dat de natuurlijke haren een bepaalde hoeveelheid oliën kunnen absorberen en de verzachtende middelen zoals ons eigen haar kunnen. Met synthetische borstels, zitten die oliën enkel op de oppervlakte van het varkenshaar, zo betekent het dat zij moeten vaker worden gewassen. Het goede nieuws is dat de synthetische borstels gemakkelijker zijn te wassen omdat u om het even welke zeep kunt vrij veel gebruiken zonder het moeten zich over de uitdroging van hen als natuurlijk haar ongerust maken.“
 
Hoe kunt u het verhinderen?
„Jammer genoeg, is er overvloed van make-upborstels dat de loods aanvankelijk tijdens gebruik,“ Patinkin zegt. „Het is enkel een kwestie van tijd en hoe lang u bereid bent om het uit te berijden. Maar de manier u wast en uw make-upborstels droogt kan gaan een lange weg helpen het afwerpen verhinderen.“ Gelukkig, wij een snelle en gemakkelijke gids hebben aan het ervoor zorgen u het correct doet.
 
„Eerst en vooral, zorg ervoor u niet tussen wassen omdat de productopeenhoping beschadigend kan zijn aan het varkenshaar,“ Patinkin zegt te lang gaat. „Wanneer u wast, krijg niet het water hoger dan het punt waarop de metaalmetalen kap het handvat van de borstel ontmoet. Dat is een naad waarbij het water kon binnen sijpelen. Ook, zorg om make-upborstels niet ervoor op te staan terwijl zij drogen. Dit zal water verhinderen neer te druipen in het handvat. Ik verkies mijn te verlaten bepalend om, met borstel het hoofd hangen over de rand van de teller te drogen.
 
En, tenslotte, niet ben te ruw en druk te hard op uw make-upborstels wanneer neer u make-up toepast, aangezien dit varkenshaar kan veroorzaken om te breken. Het gebruiken van een zacht detergens wanneer u natuurlijke haarborstels wast zal hen verhinderen weg het uitdrogen en te breken. Ik houd zuiver borstel van zeep. Voor synthetische borstels, is een milde schotelzeep totaal fijn omdat het oliën.“ zeer effectief opsplitst
 
Zij voegt toe: „Over het algemeen, zijn de zeer fijne natuurlijke haren niet geschikt voor gebruik met roomproducten omdat zij teveel belang aan elk haarfollikel kunnen hechten, veroorzakend hen om vanaf de borstel te trekken of af te breken. Er zijn sommige hartelijkere natuurlijke haren die goed met lichte vloeistoffen zullen werken, maar voor zwaardere roomproducten, hebben de synthetische haren het betere blijven macht.“
Bartijd : 2019-07-16 10:01:51 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)