Thuis Nieuws

Hoe te om Make-up in het Correcte Proces (omdat Er een Juiste Manier! is) toe te passen

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om Make-up in het Correcte Proces (omdat Er een Juiste Manier! is) toe te passen
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Make-up in het Correcte Proces (omdat Er een Juiste Manier! is) toe te passen
Is er een juiste orde om uw make-up toe te passen? Dit kan één van de oudste vragen in het schoonheidsboek zijn. Het onderwerp wordt veel gedebatteerd, zelfs onder professionele make-upkunstenaars. En terwijl er geen vaste regel wanneer het over uw schoonheidsroutine komt — het verschillende dingenwerk voor verschillende mensen — daar is sommige algemene richtlijnen is. Zo, om u met de opeenvolging van gebeurtenissen te helpen, zijn wij met gemakkelijk-aan-volgen controlelijst voor hoe te om make-up correct toe te passen op de proppen gekomen.
 
PREP
Inleiding
Eerste dingen eerste. Vóór iets anders, begin met inleiding. Dit omvat inleiding voor uw ogen en lippen. Deze stap is zeer belangrijk omdat het leidt tot een schone, vlotte het werk ruimte voor de rest van uw make-up en product langer gezet zal helpen blijven.
 
 
OGEN
Brows
Na inleiding, wilt u zich op uw ooggebied concentreren. De vorm en vult eerst uw wenkbrauwen in — het zal helpen als gids dienen wanneer u oogschaduw toepast.
 
Oogschaduw
De oogschaduw zou vóór de rest van uw gezicht moeten worden gedaan voor het geval dat om het even welke morserijen voorkomen en u moet doen een weinig schoonmaakt. Het laatste ding u wilt doen is knoeit omhoog uw volkomen van de contouren aangegeven gezicht, recht? De oogschaduwanalyse gaat als dit: de dekselschaduw eerst, door vouwkleur wordt gevolgd, jat dan een weinig highlighter langs uw browbeen dat.
 
Eyeliner
De eyeliner is veel gemakkelijker van toepassing te zijn wanneer uw zwepen, dat doen uw voering na uw schaduw maar vóór mascara naakt zijn.
 
Mascara
De laatste stap in het doen van uw ogen is mascara. Nadat u inschrijft, wacht een paar ogenblikken tot u zich op de rest van uw routine beweegt zodat kan de mascara volledig drogen.
 
 
 
GEZICHT
Stichting
De stichting zou altijd eerst moeten komen omdat het letterlijk tot een stichting leidt waarbij de rest van uw make-up zal leven. Als volledig-op de stichting een beetje zwaar voor uw routine van dag tot dag is, opteer voor een room van BB of van CC.
 
Camouflagestift
Daarna, pas camouflagestift onder uw ogen en over om het even welke smetten toe. De stichting doet een goed werk van omhoog het behandelen, maar de camouflagestift zal de daar de om het even welke koppige onvolmaaktheden onbestaand binnenbrengen en maken.
 
Contour/Bronzend Poeder
Of u volledig- doet geef van de contouren aan of enkel opwarmend de huid, is het belangrijk om die definitie tot stand te brengen. Om dit te doen, geef de contouren aan van de gebieden van uw gezicht waar u schaduwen wilt creëren. De gemeenschappelijke die gebieden omvatten de wangen en de kaak, de neus en het voorhoofd, maar niet voelen worden gedrukt om hen te doen allen.
 
Bloos
Uw bloos zou moeten boven op uw bronzer zitten. Anders, riskeert u krijgend een modderige, splotchy blik in tegenstelling tot een natuurlijke vloed. Er zijn veel manieren van toepassing te zijn bloost maar één ding is zeer belangrijk — het mengen is uw beste vriend, en u moet van het recht gebruik maken bloost. Zodra u hebt gekregen dat onderaan u zich op het kiezen van een schaduw kan bewegen.
 
Highlighter
Highlighter is de definitieve stap aan uw gezichtsmake-up. Pas het op uw jukbeenderen en de brug van uw neus toe — en nergens anders zou het natuurlijke licht raken en zou nadenken. Het soort highlighters u bereikt voor is werkelijk tot u.
 
 

LIPPEN

Lippenstift
De lippenstift of de glans zou één van de allerlaatste stappen moeten zijn, aangezien u het niet wilt bevlekken terwijl het proberen om de rest van uw make-up te doen. Om ervoor te zorgen sluit het de hele dag, probeert op zijn plaats een voering van de aanpassingslip of het plukken van een formule met de hele dag het blijven macht.

 

 

AFWERKINGEN
Plaatsende Nevel
Tot slot de laatste stap! Spritz op een het plaatsen nevel overal uw gezicht om uw make-up het laatst de hele dag te helpen.
laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Make-up in het Correcte Proces (omdat Er een Juiste Manier! is) toe te passen  0
Bartijd : 2019-09-08 10:41:47 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)