Thuis Nieuws

Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken

Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken

 

De grote ogen lijken jeugdige, brede wakker en gezond. Wij zijn niet allen geboren niettemin met overmaatse peepers, en dat is waar sommige listige gekomen in make-uptrucs spelen. Hier zijn 9 zeer belangrijke stappen op hoe te om uw ogen te maken groter en zo mooi mogelijk kijken.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  0

Niet zijn wij allemaal geboren met grote, heldere ogen. Maar elk meisje kan meer alarm en of vrouwelijk vriendschappelijker met behulp van deze 9 gemakkelijke make-upuiteinden en trucs lijken die ogen groter maken kijken. Hier is hoe.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  1

1. Bepaal uw brows. Dit brengt aandacht aan en kaders ter sprake het volledige ooggebied. De mensen zullen uw ogen aangezien groter waarnemen wanneer meer nadruk op het gebied gezet wordt die hen omringen.
 
2. Voeg afmeting aan uw vouw toe. Een steen, warme bruin of zelfs een zachte roze kleur zullen helpen om één of andere afmeting tot stand te brengen en uw oogpop. te maken. 
laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  2
3. Voeg flikkering bij de binnenhoek van het oog toe. Het plaatsen van flikkering vangt hier het licht, waarbij de verschijning van meer open, wakkere ogen wordt gegeven.
 
4. Gebruiks lichte, neutrale kleuren op het deksel. De donkere kleuren gaan achteruit, steken kleuren aan brengen voorwaartse voorwerpen. Het plaatsen van een lichte kleur op het deksel geeft een grotere verschijning aan het ooggebied. Een schaduw zoals de Zonde van het Stedelijke Bederf kijkt goed op iedereen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  3

5. Lijn de binnenrand van het lagere deksel met een vlees-gestemd potlood. Dit leidt tot de illusie die het wit van uw ogen verder uitbreidt. U kunt een wit potlood van de oogvoering voor dit gebruiken ook, maar de vleestoon kijkt natuurlijker. 
 
6. Pas mascara op lagere zwepen toe. Sla voering op de lagere zweeplijn over, die het oog dichterbij komt. De mascara is de perfecte manier om het lagere deel van het oog te verbeteren zonder het te overdrijven.
laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  4
7. Krul uw wimpers. Dit is één van de snelste manieren om de figuurlijke blinden op uw ogen te openen. Het wegknippen van uw zwepen laat naar omhoog anderen het gehele ooggebied duidelijker zien.
 
8. Pas mascara op hoogste zwepen toe. Dit is vriendelijk van een geen-brainer-nr, maar absoluut past mascara na het krullen van uw zwepen toe om de hoogste zwepen te bepalen.
laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  5
9. Pas valse zwepen toe. U moet niet gek gaan, maar een strook van natuurlijke valse zwepen zal uw ogen uit gemakkelijk brengen. Als u een oog met een kap hebt, is dit vooral efficiënt aangezien het uw oog van onder het browbeen visueel uitbrengt. De kwaliteitszweep geeft net genoeg definitie zonder het oog te overweldigen.
 
Extra Uiteinden:
Natuurlijke Dagelijkse Ogen
laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Ogen Groter te maken met Make-up kijken  6
Voor een natuurlijke dagelijkse oogmake-up kijk, neem een universeel oogpalet in een neutrale schaduw voor effect en afmeting op.
 
De roze gouden geeft uw dagelijkse make-up een zachte, romantische blik. De combinatie van steenroze, nam gouden flikkering toe, en de bruine steen, leidt tot verse natuurlijk kijkt met een wenk van kleur.
 
Stap #1: Pas steenroze van ooglid op browbeen met toe de Borstel van de Oogbasis.
 
Stap #2: Gebruikend de Borstel van de Oogbasis, ben toenam gouden flikkering van ooglid tot de vouw van oog van toepassing.
 
Stap #3: Met de Contourborstel, pas een kleine hoeveelheid bruine steen op de vouw van het deksel toe, dat bij de binnenoogvouw begint, licht naar buiten werkend uw manier aan de buitenvouw van het ooglid. Mengsel goed in de vouw.
 
Stap #4: Gebruikend de Borstel van de Oogvoering, voer de volledige lengte van de lijn van de bodemzweep, van de binnenhoek van het oog aan de bodem buitenrand van het oog dat (een zijdelings vorm van „V“ op uw binnenoog vormt) met de roze gouden flikkering. Dit zal een benadrukkend effect toevoegen en zal uw ogen ophelderen.
 
Stap #5: Eindig met twee lagen van de mascara van het kwaliteitsmerk.
Bartijd : 2019-03-22 14:26:26 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)