Thuis Nieuws

Deze Make-upkunstenaar Goedgekeurde Uiteinden zullen verzekeren u The Star van de Show Dit Feestelijke Ssason bent

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Deze Make-upkunstenaar Goedgekeurde Uiteinden zullen verzekeren u The Star van de Show Dit Feestelijke Ssason bent
Laatste bedrijfsnieuws over Deze Make-upkunstenaar Goedgekeurde Uiteinden zullen verzekeren u The Star van de Show Dit Feestelijke Ssason bent

Steel de schijnwerper bij om het even welke vakantiepartij met deze gewaagde make-upideeën

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Make-upkunstenaar Goedgekeurde Uiteinden zullen verzekeren u The Star van de Show Dit Feestelijke Ssason bent  0
Het feestelijke seizoen is de perfecte tijd aan overgang van zware contouren aan natuurlijke gloeiende huid met speelse accenten, metaalschaduw en smudgy gewaagde lippen. Hier, deelt de make-upkunstenaar van het Instituut van Make-upkunstenaarstalent haar hoogste uiteinden voor het creëren van een schoonheid kijkt die absoluut op dit vakantieseizoen indruk zal maken.

 

Het verse natuurlijk kijken met dauw bedekte huid is binnen


Het is tijd om de contouruitrustingen, borstels neer te zetten, zien de stokken en de toverstokjes voor natuurlijker eruit. Moisturiser wordt een grote plaats gekleurd om te beginnen. Het is over het toepassen van de juiste hoeveelheid make-up, zodat kijkt uw huid gezond. Gebruik natuurlijke tonen en ultra-fine aanrakingen om het perfecte naakte gezichtseffect te krijgen. Omhels uw natuurlijke gloed met lichtere stichtingen en de vlek verbergen die waar u het meest wordt glanst om uw gezicht stralend te verlaten kijkend.

 

De vette letters zijn achter


Het feestelijke seizoen is de perfecte tijd om met heldere oogschaduwpaletten te experimenteren u nooit dacht u zou proberen. Hued helder, vrij-vormogen in pastelkleur, zullen het metaalneon en de tropisch-geïnspireerde tinten uw ogen beeldhouwen en zullen tot hen pop. maken koel jaren '90kuiken, met volledige deksels denken die het durven en pret zijn. Als dat voor u te avontuurlijk is, probeer een eenvoudige heldere blauwe lijn over de zweeplijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Make-upkunstenaar Goedgekeurde Uiteinden zullen verzekeren u The Star van de Show Dit Feestelijke Ssason bent  1

 

De heldere, bepaalde lippen zouden dominant moeten zijn


Paintbox de heldere lippen werkelijk uw vakantie zullen opheffen ziet eruit. Het rood, de sinaasappel en de fuchsia zijn altijd goede opties. Probeer mengend vloeibare lippenstiften met intense kleur en polijst om vochtigheid toe te voegen en tot hen gezond en mollige blik te maken. Ervoor zorgend zijn uw lippen precies gevoerd met scherp, zullen de bepaalde randen ook helpen tot een volledigere steenbolk leiden.

 

Contour het draperen is het geheim u moet kennen


Het draperen geeft hoofdzakelijk de contouren aan met bloost. Terwijl de pruimen, hete pinks en de perziken nieuw niets zijn, nemen de make-upkunstenaars het nu op een geheel nieuw niveau gebruikend blauw, greens, sinaasappelen en geel. Het doend herleven de tendens van de jaren '70 gewaagde wang, geeft draperen uw gezicht een gebeeldhouwde gloed op de jukbeenderen en rond de tempels en brow de beenderen. De sleutel om elegant het draperen te maken kijken, mengt. Gebruik de donkerdere schaduw, toen bleekgeel het uit te beitelen met de lichtere kleur. Het resultaat is een zachtere, versere benadering van definitie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Make-upkunstenaar Goedgekeurde Uiteinden zullen verzekeren u The Star van de Show Dit Feestelijke Ssason bent  2

Bartijd : 2019-04-27 10:56:39 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)