Thuis

Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

HET LEEFTIJDLOZE NADERBIJ KOMEN AAN DE SCHOONHEIDShulpmiddelen VAN DE PERFECTIEmake-up

De globale make-up van het douane privé etiket borstelt fabrikant-uw eigen merknaam innovatieve & creatieve workshop, is elke borstel individueel handcrafted door zeer deskundige vaklieden en creeerde met functie in mening. Onze privé etiketborstels zijn van de hoogste kwaliteit om de perfecte make-uptoepassing te verzekeren. Of u gezicht, wang of oogmake-up toepast, zullen onze make-upborstels een nauwkeurige en onberispelijke make-uptoepassing geven.

 

De aanpassende privé borstels van de etiketmake-up met inbegrip van: de poederborstels, bronzer borstels, die van borstels de contouren aangeven, die borstels, wang benadrukken blozen borstels, vloeibare stichtingsborstels, verminderde oogschaduw het mengen borstels, de borstels van de oogvouw, oog shader borstels, smudge borstels, brow borstels, eyelinerborstels, lippenborstels, ventilatorborstels, lichaams oppoetsende borstels en diverse professionele de borstelreeksen van de kunstenaarsmake-up, selecteren wij slechts de hoogte - het uitstekende handcrafted de kwaliteits grondstoffen en verscheidene-decennium-jaar van rijk borstelhaar die ervaringen veroorzaken om de fijnste borstels van de kwaliteits professionele make-up met modieus ontwerp te produceren, vakmanschap.

Wij zullen enthousiast de uitdaging van uw behoeften ontmoeten.

 

Nemend OEM/ODM als belangrijke lijnen één van onze zaken, voorzien wij vele binnenlandse en buitenlandse bekende schoonheidsmiddelen en merken van de schoonheidsmanier van uitstekende producten afhankelijk van ons goede kwaliteit en vlot distributiekanaal. Door levensonderhoud & nadruk die professionele de schoonheidshulpmiddelen produceren van de make-upkunstenaar, moet onze hoop vrouwen over de hele wereld bereiken en machtigen en een stuk in hun reis spelen bij het creëren van hun effect te houden.
En wij hebben ook onze eigen Merken ' VONIRA“, „CHANMY“, „ZEOYONG“, „XIANGDINA“, met een visie om de bekendheid van het merk van de vrouwenschoonheid te verbeteren over de hele wereld, wij gebruiken E-commerce (B2B, B2M, Website) als ons merk bekend makend verrichtingsplatform, om u te laten ons kennen en u te verstrekken het gloednieuw schoonheidsleven!
Leidend door het concept win-win, waarborgen wij niet alleen de kwaliteit maar ook voorzien de uitstekende dienst en innovatieve ideeën, en door onze vele jarenmededeling en productie van make-upminnaars of make-upkunstenaar woord-wijd wij om over de essentieelste hulpmiddelen werden te leren dat nodig is om make-up moeiteloos te doen heel wat mensen niet zich bewust waarzijn van, worden de high-tech lopende band, het verfijnde vakmanschap, de professionele beheersdeskundigheid, het ervaren personeel evenals de goede beroepsethiek voorgesteld in CHANMY om gezamenlijke inspanningen met u aan het bereiken van wederzijdse ontwikkeling te leveren.

China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Het „succes is de som binnen van kleine inspanning-herhaalde dag en dagtocht.“ -wij zijn op de opdracht om de borstels van de de inzamelingsmake-up van de wereld te creëren beste. Maak duurzaam de wereld met onze inspanning mooier!

Ons begaafd schoonheidsteam wordt gewijd om u van alle wereld te helpen!

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Nemend OEM/ODM-make-upborstel in China meer dan 15 jaar, hebben wij

gemaakte duizendentypes van make-upborstels en honderden bestaande borstelvormen.

 

Gedreven door hartstochtelijke innovatie, vastberaden kunstenaarstalent, standvastige voortreffelijkheid en vertrouwde op samenwerking, ontwerpt Chanmy Vonira en leidt tot hoogte - zullen de de kwaliteits unieke en innovatieve producten en dienst aan de globale professionele schoonheidsindustrie, ons team met de hand overhandigen om ons bedrijf te maken een belangrijke producent van schoonheidsborstels voor de schoonheidsmiddelenindustrie te zijn.

 

Vonira gelooft altijd het de perfecte de make-upborstels van de vakmanschapkwaliteit maakt ons gezicht is.

De „sleutels tot een grote make-upborstel zijn hoe comfortabel het op de huid voelt, en hoe mooi de make-up kijkt. Ons doel is klantenborstels te geven die hen enthousiast maken om verschillende make-upgevolgen uit te proberen.“

China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Merken : VONIRA, ZEOYONG, CHANMY

Aantal werknemers : 280~350

Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 70% - 80%

Honors: BSCI,GMPC,FSC,ISO9001,ISO22716,SGS

Patents: Over 120 Designs

Trademarks: CHANMY,XIANGDINA,VONIRA

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Certificaten China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Certificaten China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Certificaten China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd Certificaten