Thuis Nieuws

HOE TE OM STICHTING ZOALS EEN PROFESSIONELE MAKE-UPkunstenaar TOE TE PASSEN?

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
HOE TE OM STICHTING ZOALS EEN PROFESSIONELE MAKE-UPkunstenaar TOE TE PASSEN?
Laatste bedrijfsnieuws over HOE TE OM STICHTING ZOALS EEN PROFESSIONELE MAKE-UPkunstenaar TOE TE PASSEN?

 

Wij willen altijd onze huid samenwerken, maar natuurlijk neigt het te rebelleren in het slechtste geval tijden. Iedereen heeft anders een reuzevlek op hun voorhoofd tijdens een grote presentatie of een datum? Als het of niet, schijnt onze huid om een mening van zijn te hebben. Sigh.

 

Thankfully, hebben wij een arsenaal van verschillende stichtingen helpen het maken gedragen zich. Dit „magische“ poeder kan helpen om zelfs de slechtste huid uit te verbergen op te helderen en glad te maken. Geen kwestie welk type van stichting u verkiest zal, deze gids u op op huid betrekking hebbend curveballs voorbereiden.

 

Wij moeten hier u helpen berekenen welke stichting voor uw huidtype juist is hoe te om het toe te passen, en waar u wat kunt kopen om aan uw make-uparsenaal toe te voegen.

 

Maar wacht! Alvorens u gekke stichting gaat, moet u ervoor zorgen uw huid schoon is en bevochtigde. Anders, zal de toepassing ongelijk zijn, en u zult sommige touchups moeten de hele dag doen. En als u als ons bent, bent u te bezig voor dat, herinnert zich: Vóór make-up, altijd past de was uw gezicht met een zacht reinigingsmiddel, toner met een katoenen stootkussen toe en bevochtigt.

 

Hebt u een paar notulen op de vochtinbrengende crème om gewacht binnen te dalen? Perfect! Begin met…

 

1. HOE TE OM VLOEIBARE STICHTING TOE TE PASSEN

 

Als uw gezicht het canvas is, is de vloeibare stichting de verf. Dit product is gewoonlijk één dekkingsniveau boven gekleurde vochtinbrengende crème en kan smetten en verkleuring maskeren zonder cakey te krijgen. Met andere woorden, wilt u dit materiaal in uw kabinet.

 

Het vloeibare Type van Stichtingsdekking: Varieert

Geadviseerd Huidtype: Alle huidtypes

Het selecteren van de Juiste Vloeibare Methode van de Stichtingstoepassing

Verminderde Stichtingsborstel

Het gebruiken van een verminderde stichtingsborstel, „schildert“ de vloeibare stichting op uw gezicht plotseling, naar beneden gebruikend en uitgaande slagen. Beweeg het product naar buiten van het centrum van het gezicht. Zorg ervoor u neer tot de bovenkant van de hals mengt vermijden krijgend de gevreesde afbakeningslijn langs uw kaak. Klopje en mengsel om eender welke veelbetekenende lijnen of vouwen te wissen.

 

Het stippelen van Borstel

Een het stippelen borstel zal u zuiverdere dekking dan een stichtingsborstel geven. Gebruik een het stippelen motie aan mengsel en druk overal de stichting uw gezicht voor een lichte, glowy afwerking. Dat is wanneer u zacht en licht overal het gezicht met uw borstel drukt.

 

Rond gemaakte Stichtingsborstel

Meng de vloeibare stichting in uw gezicht, die tussen het wervelen en het strijken moties afwisselen. Gebruik foutloos een cirkelmotie aan mengsel uit en verhinder om het even welke vouwen of lijnen.

 

Kabuki-Borstel met platte kop

Stippel uw stichting rond uw gezicht, die extra zorg op de gebieden nemen die meer dekking vergen. Gebruik de kabukiborstel met platte kop om het product in uw huid te drukken, die het allen rond betten. Dan gebruik licht wervelende en vegende moties om het binnen te mengen.

 

De Borstel van de Clarisonicstichting

Na het reinigen van uw huid, stippel uw gezicht met uw favoriete stichting. De belangrijke punten aan klap zijn uw voorhoofd, wangen, kin, en de brug van uw neus. Daarna, plaatst de macht omhoog uw Clarisonic-Stichtingsborstel, het op laag en mengt elke punt met een cirkelmotie. Voila! Onberispelijke huid. Om uw Clarisonic-Stichtingsborstel schoon te maken, spoel het hoofd met water en een zachte zeep.

 

Schoonheidsspons

Een schoonheidsspons zal u een natuurlijke afwerking geven maar ook zal u toestaan om dekking op te bouwen. Nat drukt uw schoonheidsspons, uit om het even welk bovenmatig water en drukt zacht de stichting in uw huid met de vochtige spons. Pers binnen en naar buiten aan mengsel goed.

 

NOTA: Als u een ronde schoonheidsspons gebruikt, gebruik een rollende motie om de stichting in uw huid te mengen.

 

Vingers

Sommige make-upkunstenaars zweren dat geen methode vrij zelfde onberispelijk eindigt als het gebruiken van uw vingers geeft. Druk de stichting op uw pols en gebruik uw vingers om het op te warmen. Ben op uw gezicht van toepassing gebruikend cirkelmoties, die zorg aan mengsel nemen en verdeel gelijk.

 

2. HOE TE OM MINERALE/LOSSE POEDERstichting TOE TE PASSEN

Als u gevoelige huid hebt, vermijd zwaardere formules en ga in plaats daarvan voor minerale make-up. Dit losse poeder is typisch vrij van ruwe ingrediënten en olie, welke middelen zij voor iedereen naar voren gebogen aan breakouts perfect zijn.

De minerale/Losse Dekking van de Poederstichting: Licht aan Middel

 

Geadviseerd Huidtype: Olieachtige/combinatiehuid

De losse Toepassing Metho van de Poederstichting

 

Rond gemaakte Kabuki-Borstel

De gemakkelijkste manier om losse minerale stichting toe te passen is met een rond gemaakte kabukiborstel. Gebruik de borstel en de werveling rond om het poeder op te nemen; kraan van het bovenmatige product. Dan, pas overal uw gezicht toe gebruikend een polijsten, die motie wervelen. Betaal bijzondere aandacht aan de neus, voorhoofd en andere gebieden u kunt extra wensen glanzen dekking.

 

Rond gemaakte stichtingsborstel

Als alternatief voor een kabukiborstel, verkiezen sommige mensen het gebruiken van een rond gemaakte stichtingsborstel losse poederstichting toe te passen. De dekking zal zuiverder zijn en vaak gebruikt om een vloeistof of roomstichting te plaatsen.

 

Pluizige Poederborstel

Als u lichte dekking voor natuurlijker wilt kijk, gebruik een pluizige poederborstel. Onttrek de borstel licht in het losse poeder, en veeg de borstel over het zich op de t-Streek concentreren en dan gezicht die, die zich naar buiten bewegen.

 

3. HOE TE OM GEDRUKTE POEDERstichting TOE TE PASSEN

 

Als u op bent ga, zou de gedrukte poederstichting uw constante metgezel moeten zijn. De compacte formule is perfect voor aanraking-UPS, zonder de vrees voor los poeder die uw zak ruïneren. Het is vrij veel uw make-upredder.

 

De gedrukte Dekking van de Poederstichting: Middel aan Hoogtepunt

Geadviseerd Huidtype: Olieachtige/combinatiehuid

Het selecteren van de Juiste Gedrukte de Toepassingsmethode van de Poederstichting

 

Rond gemaakte Kabuki-Borstel

Als u een gedrukt poeder gebruikt aangezien uw enige vorm van stichting, een rond gemaakte kabukiborstel gebruikt om hetzelfde te bereiken eindig alsof u een los poeder gebruikte.

 

Schoonheidsspons

Voor ondoorzichtiger eindig, nat een schoonheidsspons en gebruik het om het gedrukte poeder op uw gezicht toe te passen in het betten van motie.

 

Rond gemaakte Stichtingsborstel

De ronde, overkoepelde vorm van deze borstel staat u om poederstichting gelijk toe te verdelen. De slis de borstel afwisselend over de poederstichting die korte, heen-en-weer slagen gebruiken, drukt dan het poeder overal in een lichte rollende motie uw huid voor een vlotte afwerking die niet koeken- eruit ziet.

 

Rookwolk

Veel gedrukt poeder komt met hun eigen rookwolk – gebruik dit voor op-de-gaan aanraking UPS door het poeder meer dan om het even welke olie-naar voren gebogen sectie zoals uw neus of voorhoofd te tikken.

 

4. HOE TE OM ROOMstichting TOE TE PASSEN

 

Dekking: Volledig

Geadviseerd Huidtype: Rijpe en acne-naar voren gebogen huid

Het selecteren van de Juiste de Toepassingsmethode van de Roomstichting

 

Verminderde Stichtingsborstel

Aangezien de roomstichtingen verzachtend-gebaseerd zijn, zijn zij perfect voor het invullen van rimpels en het behandelen van hyper-pigmentatie.


Gebruik een verminderde stichtingsborstel om de stichting op uw van het centrum van uw gezicht beginnen en huid te schilderen die, die naar buiten werken. Stippel en klopje daarna in de stichting aan mengsel in om het even welke stroken.

 

Schoonheidsspons

Voor een zuiverdere afwerking, gebruik een schoonheidsspons met uw roomstichting. Ben van toepassing zoals u een vloeibare stichting, betalend extra zorg aan mengsel en het product in uw huid rollen voor zelfs dekking.

 

Vingers

De stichting van de opwarmingsroom tussen uw vingers en is op uw huid van toepassing zoals u vloeibare stichting. Één belangrijk punt – zorg ervoor uw huid goed alvorens om eender welke fragmentarisch-kijkt secties van toepassing te zijn te vermijden wordt bevochtigd.

 

5. HOE TE OM GELstichting TOE TE PASSEN

 

De gelstichting kan om het even welke huidtoon met een romige, luxueuze afwerking aanpassen. Het is perfect voor het oplossen van olie, en is ideaal voor dames die een natuurlijke blik willen.

 

De Dekking van de gelstichting: Licht aan Middel

Geadviseerd Huidtype: Alle huidtypes (vooral droge huid)

Het selecteren van de Juiste de Toepassingsmethode van de Gelstichting

 

Verminderde stichtingsborstel

Begin van het centrum van uw gezicht en werk naar buiten. Zorg ervoor om de stichting daarna te tikken om het wegschieten te verhinderen.

 

Rond gemaakte stichtingsborstel

Vervanging tussen het wervelen en het strijken moties. Daarna, gebruik een cirkelmotie om vouwen en lijnen te verhinderen.

 

Schoonheidsspons

Nat drukt de spons, uit om het even welk extra water, en drukt zacht de stichting in uw huid. Om goed te mengen, zorg naar buiten drukken ervoor. Als u een ronde spons gebruikt, gebruik een rollende motie voor zelfs dekking.

 

Vingers
Als u een stok van de gelstichting zoals Geschikte Maybelline me glanzen-Vrije Stichtingsstok gebruikt, ben over uw voorhoofd, onderaan de neus, en naar omhoog en naar buiten vanaf de wangen van toepassing. Meng alles binnen met uw vingers, dan afwerking met het lichte bestrooien van los poeder.

 

Wij weten dat vinden van de perfecte stichting onmogelijk kan voelen. Daarom creeerden wij deze gids! Nu kunt u in om het even welk apotheek of warenhuis lopen en, weten welke blik u gevoel absoluut onberispelijk zal maken.

 

Onder sommige de zorguiteinden van de make-upborstel kunnen de elke make-upminnaars het weten: 

 

HOUD HEN SCHOON!

 

Behandel uw borstels de manier u uw kleren: Behoorlijk schoonmakend na elk gebruik, drogend en opslaand in een veilige plaats. Hier is hoe.

 

HOE TE OM UW BORSTELselectie OP TE SLAAN

 

Werpen hen niet alleen los in een make-upuitrusting. Niet alleen kan verpletterd en vervormd de bovenkant worden, maar ook leeft een ernstige hoeveelheid kiemen diep in de diepten van uw zak en kan weg op om het even wat in dichte nabijheid wrijven. In plaats daarvan, georganiseerd verblijf gebruikend deze zeven regels van borstelopslag. De eenvoudige suggesties zullen uw borstelvertoning toegankelijk, vrij (als veilige huisinrichting, vrij!), en bovenal maken.

 

HOE TE: UW BORSTELS TE WASSEN EN TE DROGEN

 

„ik stel voor gebruikend een zachte shampoo zoals de babyverscheidenheid om borstels één tot twee tegelijkertijd te wassen,“ Christine zei. Zorg ervoor het „zachte“ woord op het etiket duidelijk gedrukt is om ruwe chemische producten te vermijden die het varkenshaar van de lijmholding kunnen op zijn plaats losmaken. Schrob grondig zacht de ingezeepte omhoog borstels in de palm van uw hand en dan spoeling tot de waterstroom duidelijk in werking stelt (een teken dat het vuil en de make-up hun uitgang hebben gemaakt). „Leg hen dan vlakte op een keukenrol 's nachts te drogen,“ Christine zei. „Maar doe een aanrakingstest v3o3or gebruik omdat enkele grotere borstels een langer beetje om nemen te drogen,“ zij toevoegde.

 

Bonusuiteinde: Als u op tijd kort bent, gebruik een pre-gemaakte borstelzuiveringsinstallatie die als het Schoonheidsmiddelen alcoholvrij is het Uw Borstelliefde is. De formule, met plastic chirurgen wordt, wordt specifiek ontworpen om het leven van al borstelhaar ontwikkeld dat (natuurlijk of synthetisch) uit te breiden. Enkel veegt de nevel, met een weefsel af, en gaat om voor een dag of twee te drogen weg alvorens het over uw gezicht terug te jatten!


HOE VAAK U HEN ZOU MOETEN WASSEN

 

De gulden regel om borstels te wassen moet het één keer in de week doen. Maar indien u een week overslaat, zweet het niet. „Ten minste, was één keer per maand hen!“ Christine beklemtoonde. Opnieuw gebruikend gunk en de vuil-bereden borstels niet alleen veroorzaakt breakouts, maar zij kunnen andere smerige huidreacties en allergieën voor uw teint introduceren. Plus de opbouw van kleur op uw borstels betekent dat de schaduw u op uw gezicht van plan bent van toepassing te zijn, niet kan zijn wat u eigenlijk wordt - aangezien het zich met yesterday heeft gemengd, van vorige week en de de make-uptinten van vorige maand. Het schoonmaken van hen betekent regelmatig een schoon gezicht, ware kleuren en dat zij zodat intact zullen blijven u kan hen een weinig langer houden rond!


HOE TE om TE WETEN WANNEER IT TIJD VOOR een VERVANGING is

 

U kunt niet over de vervaldatum van een borstel veralgemenen. „Bekijk hen als individuen aangezien zij in verschillende tijden moeten worden vervangen. Enkele varkenshaar is zachter dan anderen en zal beginnen spoediger af te vlakken,“ Christine voegde toe. Hoewel u aan een make-upcohort kunt worden verbonden hebt u jarenlang gehad, als het ruikt, afwerpt, scheidt, vlak, is of schijnt om een kolonie van vrienden te kweken, het (onmiddellijk!) werpen. Als niets duidelijk uitkomt, doe een of twee keer een borstelcontrole een jaar ervoor zorgen zij niet voorbij hun bloei zijn.

 

Bartijd : 2018-08-26 15:50:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)