Thuis Nieuws

Hoe te om een Geschikte Samenstelling te maken?

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om een Geschikte Samenstelling te maken?
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Geschikte Samenstelling te maken?

Voor de make-up, is het hoofdzakelijk verdeeld in zware make-up en lichte make-up.
Niet iedereen die „altijd proberen met of lichte of zware samenstelling“ charmeren, zodat om u te helpen beter kijken, om te weten welke make-up geschikter is voor u.


Wij kunnen van de volgende aspecten analyseren:


1.The eigenschap van beenfase
Als de beenfase maakt schijnt u jonger dan uw tijd, u niet geschikt voor de zware make-up zal, omdat dergelijke beenfase de grootste eigenschap van uw gezicht zuiver is, als u een zware make-up maakt, het zal behandelen de grootste eigenschap, en zal geven mensen een illusie maakt dat geen make-up beter is dan make-up.


2.Face type
In het algemeen, is het ronde gezicht geschiktere lichte make-up, de reden zoals de beenfase die wij enkel hebben vermeld, zodat is het lange gezicht kostuum voor de zware make-up.

 

3.Five betekenissen
Als uw één van uw vijf betekenissen en duidelijk groot is, dan bent u geschikt voor de zware make-up. Als uw gezichtseigenschappen vrij klein zijn, zult u beter met de lichte samenstelling kijken.

 

4.Temperament type
Ook, enkel van de bovengenoemde kenmerken, is sommige vrouwen geschikt voor de zware make-up, maar maken zij de zware make-up zijn goed niet aangezien wij, daarom denken? Misschien is de reden het temperamenttype is verschillend voor de zware make-up.

 

Zo als u de geschikte make-up voor zich wilt kiezen, kunnen deze vermelde eigenschappen u verwijzingen voor u geven, ook zijn zij niet het enige criterium voor oordeel, stamt alles nog uit praktijk.

                     laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een Geschikte Samenstelling te maken?  0

Bartijd : 2018-12-05 10:08:23 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)