Thuis Nieuws

De make-up is niet alleen het Recht voor de Vrouwen

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De make-up is niet alleen het Recht voor de Vrouwen
Laatste bedrijfsnieuws over De make-up is niet alleen het Recht voor de Vrouwen
Volgens de Internationale ramingen van Euromonitor, zal de detailhandel in mannelijk China skincare en de markt van schoonheidsmiddelenproducten aan een gemiddeld jaarlijks tarief van 13,5% in 2016-2019, veel hoger dan het globale gemiddelde van 5,8%, groeien om RMB1.9 miljard in 2019 te bedekken. Met het stijgende aantal mannelijke consumenten, zouden het de groeipotentieel van het vasteland skincare en de markt van schoonheidsmiddelenproducten niet moeten worden onderschat.
 
laatste bedrijfsnieuws over De make-up is niet alleen het Recht voor de Vrouwen  0
Het make-upbegin van lang geleden, zodat het concept ook voor mensen, zijn nauwelijks nieuw. Maar voor generaties, is de make-up gezien aangezien een „meisje-slechts“ onderneming, zo nu wij over die make-up moeten spreken zijn niet alleen het recht voor de vrouwen, kunnen de mensen ook omhoog maken.
 
Hoewel tegenwoordig, more and more mensen phonomenon van mensen goedkeuren maak omhoog, als u die één mannelijke beroemdheid hoort, kunt u goedkeuren, als u een mens omhoog in de straat ziet maken, wij geloven dat de meeste mensen zullen denken hij „ladyboy“ is. Waarom? Omdat de mensen denken, maakt de reden van mannelijke beroemdheid omhoog is het is hun carrièrebehoeften, zo eigenlijk, nog heeft de meesten poeplt denkt niet de mensen kunnen omhoog maken.
 
Eigenlijk, voor millennia, die van 4000 zich V.CHR. door de 18de eeuw uitrekken, gebruikten de mensen traditioneel make-up op hordemanieren. Het was niet tot medio-1800s dat de make-up aan één eind van het geslachtsspectrum werd verbannen. En in China, beginnen de mensen vroeg omhoog maken.
 
Als de zoon van Cao Cao--Cao Zhi, is ook een persoon die als schoonheid, zeer als om het poeder op zijn gezicht toe te passen, zodra een mens genoemd Dan Chun plotseling kwam bezoeken, en hij gebeurde om een douche te nemen, unexpectely wil hij nog het poeder op zijn gezicht na douche toepassen, om de gast te laten in de hal op een meer dan uur wachten.
 
Tijdens de Zuidelijke en Noordelijke Dynastieën, houden de mensen aan wierook van hun kleren, aan de Tang-Dynastie, mensen zelfs zoals sommige producten van de huidzorg, en de lippenstift is ook populair in de keizer zelfs uitgegeven lippenstift van Tang Dynasty.The aan beloningsambtenaren. Tijdens Lieddynastie, is de Bloem Headwear populair, en is een symbool van hogere kringen. Dit is ook de oorsprong van „Tanhua Lang“.
 
Vóór de Qing-Dynastie, maakt het fenomeen van mensen omhoog is gemeenschappelijk binnen tijdens het leven, maar na Qing-Dynastie, schijnt de mensen om omhoog te maken speciaal, en aangezien de Qing-Dynastie de laatste dynastie in oud China was, zodat het concept diep wordt wortel geschoten in de meningen van vele mensen. Tot nu, hebben nog vele mensen mensen denken niet wordt toegestaan omhoog maken.
 
Maar met de ontwikkeling van The Times, geloven wij dat de mensen geleidelijk aan deze mening zullen goedkeuren, kunnen de gewone mensen omhoog als een mannelijke beroemdheid maken, en de mensen zullen denken niet hij „ladyboy“ is.
 
Sommige Make-upuiteinden
 
1.When u kammen uw zweep, en dalingen van de mascararoom toevallig op de ogen, en u wilt niet uw ogen maken opnieuw, kunt u de katoenen zwabber gebruiken, en veegt zacht af
 
2.When u maken uw wenkbrauwen zwart, zou u vanaf mirro moeten blijven, anders zal uw wenkbrauw zeer dik worden.
 
3.When u knijpen uw wimper, kunt u Th-droogkap gebruiken om de wimperklemmen te verwarmen, kan het de krul-vorm van uw wimper langer helpen te blijven.
 
4.Before u smeert uw lip met lippenstift, kunt u een basismake-up, zoals de pommade van de vlekkenlip maken, zet één of ander poeder etc. aan uw lip, is het geschikter voor u om de lip-make-up te verwijderen.
 
5.When spelen de neusoogschaduw, niet ' t-spel direct van het centrum van uw brow aan het uiteinde van uw neus, kan het niet aan een beter effect bereiken, is de beste manier de neusschaduw van uw voorafgaand orbitaal deel te spelen aan het uiteinde van uw neus, en uw borstel te gebruiken om een omgekeerde driehoek in uw neusuiteinde te trekken. Het effect zal dan beter de eerste manier.
 
6.For de beginner van make-up, de gebogen borstel van de oogvoering is beter dan de algemene borstel van de oogvoering wanneer u uw ogen maakt.
Bartijd : 2019-10-12 14:42:46 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)