Thuis Nieuws

VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA
Laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA

Heykerels, hoe vandaag doet u? Ik word definitief neer aan het schrijven van dit overzicht, en OMG, was het vroeg om door u kerels.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 0

 

Als u van make-up houdt, zou u het belang van make-upborstels begrijpen. Het gebruikte om me droevig altijd te maken dat er geen goede kwaliteits betaalbare borstels in de markt van Azië bij allen waren. De beschikbaar in gezondheid en gloed of nieuwe zijn eenvoudige borstels, maar zij behandelen niet de volledige waaier of de verscheidenheid van borstels. Toen ik begon make-up te doen, ging ik rechtstreeks naar de opslag van de het merkplaats van JAPAN borstels kopen, maar de prijzen hadden me schudden. Ik beteken, als ik bijna 2K voor één enkele borstel betaal, het zal nemen me eeuwigheid om mijn ijdelheid te bouwen.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 1

Dit is toen ik VONIRA-schoonheid op online het winkelen plaats ontdekte. Het was lange achtervonira-schoonheid werd de woede dat zij vandaag zijn. Ik gaf opdracht tot één borstel omdat pic online belovend keek en de prijs was verrassend laag. Toen ik de borstel ontving, danste ik met vreugde. De kwaliteit van deze borstels is bijna in zelfde niveau met het merkborstels van Japan maar de prijzen zijn bijna 1/3rd of zelfs minder. Langzaam bouw ik mijn inzameling met VONIRA-borstels, en nu denk ik ik bijna allerlei borstels I behoefte, met inbegrip van gezicht en oogmake-upborstels heb. Dat gezegd zijnde, zeg ik niet ik ga ophouden kopend borstels, omdat, goed, enkel laat zeggen ik ben een make-upverslaafde. Ik moet alles proberen. Maar ik zou ook willen benadrukken, te hoeven u niet om elke enige borstel te bezitten ik moet hier tonen. Deze borstels kunnen zeer gemakkelijk multitaak, vooral de gezichtsborstels. Ga zo, vinden degenen door u, houdt en geniet van gebruikend van hen.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 2

 

De borstels, komen zij individueel in een pitzak, die voor het reizen groot is. Hoewel ik mijn borstels in deze niet opsla, maar zij zijn groot op gaan of als u een buitenissige hygiëne bent en willen dat uw borstels de hele tijd worden behandeld. Al deze borstels zijn gewassen minstens 10 keer door me, en ik ben geen gevoelige gebruiker. Zo na het gebruiken van hen voor maanden, kan ik graag zeggen, blijven zij gezet, gemakkelijk losmaken hun vorm niet. Zij werpen sporadisch, maar meestal af als een haar of twee, niets gek bij allen.

 

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 3

 

Alle borstels zijn zeer zacht om te raken, en zij voelen krassend helemaal niet. Zij plukken keurig product en mengen foutloos het allen. Ik zal verklaren wat I elke borstel voor gebruikt, maar u moet niet aan dat plakken. Het gebruik nochtans u houdt van hen te gebruiken, zijn er geen regels. Alle borstels hebben houten handvatten, zodat houden hen water weg wanneer het wassen van hen, als u het handvat nat krijgt, afvegen het met een weefsel alvorens u hen om verlaat te drogen.

 

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 4

 

U kunt tot hen van de opslag van de vonirapartner of van luxurymakeupbrushes.com opdracht geven

Gezichtsborstels:

VONIRA 07: Tulp gestalte gegeven borstel, ideaal voor poeder en bronzer toepassing, gebruik ik het om mijn toe te passen te soms bloos. Met de verminderde vorm, geeft het u gemakkelijk controle om contour te plaatsen en bronzer waar u hen wilt zijn. Het varkenshaar is werkelijk zacht.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 5

 

VONIRA 08: Dit is een multitaskborstel, aangezien VONIRA het noemt en ik niet kon meer akkoord gaan. Dit is een dichte, maar lichtjes verminderde borstel. Het wordt een weinig afgevlakt die het een weinig stijf maakt. De stijfheid is waarom ik houd van het voor het benadrukken te gebruiken, wanneer ik mijn hoogtepunt op fleek wil zijn. Ik gebruik ook dit aangezien borstel bloos. Opnieuw, zacht varkenshaar, groot voor ook van het de contouren aangeven. Het varkenshaar is wit, zodat neigen zij na verloop van tijd te bevlekken.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 6

 

VONIRA 14: Dit is de beste borstel voor het benadrukken. Het is pluizig, met lang varkenshaar. Neemt keurig het product op en mengt het keurig ook. Ik gebruik het ook om van mijn wangen op de dagen de contouren aan te geven ik mijn contour scherp wil zijn. Het wordt een weinig ook misbruikt op het ogenblik en de verminderde vorm een beetje verloren. Maar zodra ik het was en het een nieuwe vorm geef, zal het terug naar nieuw het zijn zijn.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 7

 

VONIRA 47: Zijn een ventilatorborstel met natuurlijke haren. U kunt zien de dichtheid van varkenshaar minder tegen de einden gaat, terwijl het dichter is naar de basis. Dit maakt tot het ideaal voor hoogtepunttoepassing, als u verkiest minder product te gebruiken. Ik gebruik het met zeer met pigment gekleurde highlighters, ervoor zorgen niet om als te kijken schitter bal.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 8

 

VONIRA 05: Het is een grote bloemborstel, met dicht varkenshaar. Ik word geobsedeerd met deze borstel. Het is PERFECT voor het de contouren aangeven van. Zijnd ventilator als, plaatst het keurig mijn contour en precies, maar met alle dicht varkenshaar, mengt het de contour zoals een droom. Ik neem product slechts op het centrum van de borstel op, plaats het bij de rand van mijn gezicht, in het centrum van mijn oor, en mengsel naar mijn mond. En er u zijn in een oogwenk, perfecte contour. Als u met het de contouren aangeven van nieuw bent, probeer deze borstel, zal het u nooit ontbreken.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 9

 

Oogborstels:

VONIRA 23: Dit is een het mengen borstel. Het is uit vrij gewaaid aan het eind en verminderd. Ik houd van dit te gebruiken om mijn overgangsschaduw toe te passen. Soms gebruik ik het overal aan enkel bleekgele kleur mijn deksel en met het gedaan. Het is een grote borstel voor beginners, hoewel als u veel dekselruimte, of geen vouw hebt, deze borstel niet voor u zou kunnen ideaal zijn.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 10

 

VONIRA 25: Dit is de meest epische potloodborstel die ik ooit heb gebruikt. Het is ook veel beter dan MAC 219. Het is niet krassend, zijn zeer uiterst klein en nauwkeurig en ik houd van het op mijn lagere lashline en binnenhoek te gebruiken. Dit is mijn moet hebben. Als u van van toepassing zijn op dagelijkse basis kajal houdt, gebruik dit om het op lagere lashline te bevlekken. Houd liefde van liefde hoe nauwkeurig het is.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 11

 

VONIRA 17: Dit één is een perfecte oogschaduw overal borstelt. A moet voor alle make-upminnaars hebben. U kunt het aan mengselkleur gebruiken, om op kleur in te pakken, om de vouw te bepalen. Ik kan mijn volledige oogmake-up, alonw met deze borstel doen. A moet hebben.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 12

 

VONIRA 24: Dit één is een dikkere potloodborstel. Ik gebruik het om kleur op mijn buitenhoeken of binnenhoeken van het oog toe te passen. Het uiteinde is zeer pointy en de borstel is stijf het werkt zo groot voor nauwkeurige toepassing; maar zijn niet ideaal voor het mengen bij allen. Ik houd van het aan vlek te gebruiken verberg smetten ook op mijn gezicht, de werken groot voor dat.

laatste bedrijfsnieuws over VONIRA-DE MAKE-UPborstels VAN DE SCHOONHEIDSluxe – OVERZICHT DOOR LINDA 13

 

U zou van deze coz kunnen houden:

 • Grote kwaliteit
 • Zacht om te raken, helemaal niet krassend
 • Betaalbaar
 • Gemakkelijk beschikbare online
 • Werp niet af
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Gemakkelijk op te slaan

U zou hen kunnen haten coz:

 • Ik kan geen reden vinden om deze te haten.
Bartijd : 2018-03-16 17:21:48 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)