Thuis Nieuws

Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up?

Certificaat
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
China Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het vele dankteken, u kan altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.

—— Tara Au

Enkel is de ontvangen vonirapakketten, het altijd opwekkend, want de kwaliteit, enkel als voniraopdracht werkelijk verbazend is om de beste make-upborstels voor vrouwen te produceren.

—— De Make-upkunstenaar van Sateriamolens

Ik ben tevreden met uw make-upborstel. Ik denk het en Practical.I am ook tevreden met uw dienst zeer mooi is. Het is zeer vriendelijk!

—— Viktoria Steinbach Duitsland

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— Meera Kotecha van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up?

Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up?

 

4 februari, 2018 is Chinese zonnetermijnen, LiChun. Volgens Chinese Maankalender, komt de lentetijd na één van onze zonnetermijnen, „LiChun“. LiChun betekent het begin van de lentetijd, zou temprature stijgen, zouden de bomen groen worden, meer revier ontdooid en de dieren activering van slaap.

Wij geloven ook dat na lange koude tijd, de lente een grote tijd is om tonisch voedsel te eten om meer energie aan ons lichaam te brengen. De groenten, de vruchten, de vissen enz. zijn de beste keuzen om proteïne en vitamine te bereiken.

De lentetijd is ook een goede tijd om onze huid te voeden voor het bevochtigen en het brighting. Hier is een lijst van voedsel dat de meeste vitaminen en de mineralen noodzakelijk voor de huid heeft.

 1. Eieren                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 0                

De eieren zijn rijk aan collageen-producerende proteïnen en vitamine A, die de de elasticiteit en vitaliteit van de huid handhaaft. Ook in de eieren zijn veel andere nuttige mineralen, vitaminen D, B12.

 1. Tomaat

laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 1

Het eten van tomaat is een gemakkelijke manier om een goede dosis lycopene, één van de sterkste natuurlijke oxidatiemiddelen te krijgen die antibacteriële eigenschappen, bestrijdt huid het verouderen processen heeft. Ook, kan het helpen u tegen zonblootstelling beschermen. De verse tomaten zijn grote bron van lycopene. De middelgrote tomaten kunnen het lichaam van vitamine C, vitamine A, Vitamine K en andere essentiële mineralen, proteïnen voorzien nodig om een gezonde huidvoorwaarde te handhaven.

 1. Zwarte chocolade

laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 2

Wilt u de zoete kennen snack die krijgend gewicht maar ook geen goed voor uw huid zal? De zwarte chocolade is het geheim u zoekt. Het beschermt de huid tegen de negatieve gevolgen van ultraviolet zonlicht. De voordelen van zwarte chocolade zijn zonder twijfel - zijn bonen zijn rijk aan anti-oxyderend, die huid het verouderen processen vertragen en de waarschijnlijkheid van huidkanker verminderen.

 1. Braambessen

laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 3

Deze bessen accumuleren hopen vitaminen A, vitaminen B, vitamine C en vooral hoge niveaus van vitamine E, die helpt om diverse besmettingen te bestrijden en de huid, het haar en de spijkers voedt. Zelfs met de thermische behandeling van braambessen, behouden zij hoge niveaus van vitamine E.

 1. Sweeaardappel

laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 4

Zoete potatos zijn rijk aan selenium, een mineraal dat de huid tegen kwaad van vrije basissen beschermt en de vorming van rimpels vermindert. De heldere oranje batatkleur wijst erop dat deze groenten heel wat carotenoïden als beta-carotene en anderen bevatten die cellen helpen om water te absorberen. De carotenoïden zijn krachtige anti-oxyderend die het risico van kanker verminderen helpen en het verouderen processen vertragen. De vitamine C bevordert de vorming van collageen nodig om de elasticiteit van de huid te handhaven.

 1. Groene Thee

laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 5

De groene thee is rijk aan vitaminen en spoorelementen, evenals fluor, zinkjodium, koper en mangaan. Volgens het onderzoek, zijn polyphenols en de polysacchariden in groene thee nuttig niet alleen voor het gehele lichaam, maar ook hebben een zeer efficiënt effect op de huid.

 1. Kivi

laatste bedrijfsnieuws over Wat anders hebt u voor nodig Uw Schoonheid behalve Make-up? 6

Dit kleine fruit bevat een echte bom van Vitamine C die gezondheidsvoordelen omvat betere slaap en huidgezondheid beweerde. De vitamine C is een essentieel voedingsmiddel en een middel tegen oxidatie; het helpt die schade verhinderen door de zon, de verontreiniging, en de rook wordt veroorzaakt, maakt rimpels glad, en verbetert algemene huidtextuur.

 

Bartijd : 2018-01-18 10:01:55 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Chanmy Cosmetics Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Mark

Tel.: 86-13397614386

Fax: 86-731-85224386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)